Påsklan 12/4-15/4

This content is not translated.

Currently showing the Swedish language version.

Nu är det dags för PÅSKLAN på Gotlands nation! Det kommer vara många nyheter denna gång. På grund av den stora efterfrågan på platser inför det senaste LAN:et kommer detta event att ta plats i Gotlands nations festsal (två trappor upp) och inte i källaren. Det kommer alltså att bli större och bättre än någonsin förut!

LÄNK TILL FACEBOOK-EVENTET

Påsklanets affisch

Som vanligt erbjuder vi försäljning av mat, dryck och godis till mycket förmånliga priser på plats. Dessutom kommer vi att denna gång ha en sovsal med ett begränsat antal sovplatser som vem som helst kan gå och lägga sig på om man skulle behöva lite sömn. 

Inkopplingsavgiften ligger som tidigare på det överkomliga priset 100 kronor per person och det ger dig tillgång till 2 eluttag och 1 nätverksuttag. Kom dock ihåg att ta med dig en nätverkskabel, då vi endast har ett fåtal till utlåning. Kom även ihåg att endast kontanter kommer att kunna accepteras på plats!

Anmälan sker via www.gotlan.se, där du kan klicka dig vidare till ett formulär med namn, nummer, e-mail och eventuella preferenser kring vilka man vill placeras med. Det går alldeles utmärkt att anmäla flera personer i ett enda formulär, se bara till att informationen är komplett till varje deltagare. Efter din anmälan kommer du att få ett utskick med betalningsinformation. Till SommarLANet kommer förhoppningsvis ett bokningssystem att vara live där ni själva klickar i var ni vill sitta, men tills dess kommer bokningen att ske på detta sätt.

I god tradition kommer även vi även att hålla i en Hearthstone- och en Super Smash Bros Melee-turnering. Hearthstone-turneringen är en favorit i repris, och regler för denna kommer att postas upp här i god tid. SSBM-turneringen är något vi regelbundet anordnar, och den har växt sig större och större för varje LAN. Vi ser alltså fram emot en god uppslutning även detta LAN och vi utlovar i vanlig ordning både jämna och spännande matcher! Priser till vinnarna utlovas. 

Maila info@gotlan.se om du har några frågor.

Vi ses i April!
Glad Påsk
// GotLAN-Crew

The office

Mon-Wed: 11-13, Thu: 17-19r

Bettys pub

Thursday: 18-00
Friday: 18-01

Jakens café

Saturday:
Sunday: 12-15

Study fika

Mon-Thu: 10-16

Library

Thursdays: 17-19

GNIF

During office hours

Contact us

1Q - First curator

August Hermansson

The First Curator handle questions regarding membership, scholarships and the nation in general

018 - 130 981
1q@gotlandsnation.se

2Q - Second curator

Olle Jonsson

The Second Curator handles salaries, questions regarding housing and the nation economy

018 - 158 222
2q@gotlandsnation.se

3Q - Third curator

Joel Gustafsson Hall

The Third Curator is responsible for the pub, fika and rentals at the nation

018 - 127 458
3q@gotlandsnation.se

 

More contact info »

Loading Google Maps...

Find us

Address:
Östra Ågatan 13,
75322 Uppsala