Påsklan 12/4-15/4

Nu är det dags för PÅSKLAN på Gotlands nation! Det kommer vara många nyheter denna gång. På grund av den stora efterfrågan på platser inför det senaste LAN:et kommer detta event att ta plats i Gotlands nations festsal (två trappor upp) och inte i källaren. Det kommer alltså att bli större och bättre än någonsin förut!

LÄNK TILL FACEBOOK-EVENTET

Påsklanets affisch

Som vanligt erbjuder vi försäljning av mat, dryck och godis till mycket förmånliga priser på plats. Dessutom kommer vi att denna gång ha en sovsal med ett begränsat antal sovplatser som vem som helst kan gå och lägga sig på om man skulle behöva lite sömn. 

Inkopplingsavgiften ligger som tidigare på det överkomliga priset 100 kronor per person och det ger dig tillgång till 2 eluttag och 1 nätverksuttag. Kom dock ihåg att ta med dig en nätverkskabel, då vi endast har ett fåtal till utlåning. Kom även ihåg att endast kontanter kommer att kunna accepteras på plats!

Anmälan sker via www.gotlan.se, där du kan klicka dig vidare till ett formulär med namn, nummer, e-mail och eventuella preferenser kring vilka man vill placeras med. Det går alldeles utmärkt att anmäla flera personer i ett enda formulär, se bara till att informationen är komplett till varje deltagare. Efter din anmälan kommer du att få ett utskick med betalningsinformation. Till SommarLANet kommer förhoppningsvis ett bokningssystem att vara live där ni själva klickar i var ni vill sitta, men tills dess kommer bokningen att ske på detta sätt.

I god tradition kommer även vi även att hålla i en Hearthstone- och en Super Smash Bros Melee-turnering. Hearthstone-turneringen är en favorit i repris, och regler för denna kommer att postas upp här i god tid. SSBM-turneringen är något vi regelbundet anordnar, och den har växt sig större och större för varje LAN. Vi ser alltså fram emot en god uppslutning även detta LAN och vi utlovar i vanlig ordning både jämna och spännande matcher! Priser till vinnarna utlovas. 

Maila info@gotlan.se om du har några frågor.

Vi ses i April!
Glad Påsk
// GotLAN-Crew

Expeditionen

Mån-ons: 11-13
Torsdag: 17-19

Bettys pub

Tis-tor: 18-00
Fredag: 18-01

Jakens café

Lördag: 12-15
Söndag: 12-15

Pluggfika

tis-tor: 10-16

Biblioteket

Torsdagar: 17-19

GNIF

Måndagar: 20-21

Kontakta oss

1Q - Förstekurator

Yaee Oviedo

Nationens förste kurator har hand om medlemsskapsfrågor, stipendier och nationen i allmänhet

018 - 130 981
1q@gotlandsnation.se

2Q - Andrekurator

Thapelo Mabale

Nationens andre kurator har hand om löner, bostadsfrågor och det mesta med ekonomin

018 - 158 222
2q@gotlandsnation.se

3Q - Tredjekurator

Björn Asplund

Nationens tredje kurator är ansvarig för pub, fika och uthyrningsverksamheten på nationen

018 - 127 458
3q@gotlandsnation.se

 

Mer kontaktinformation »

Laddar Google Maps...

Hitta till oss

Adress:
Östra Ågatan 13,
75322 Uppsala